skip to Main Content

Club d’activitat esportiva de promoció de la gimnàstica rítmica en l’àmbit escolar i de competició

Una mica d'història...

El Club Rítmica Begues, neix com a entitat esportiva l’any 2013, tot i que aquest esport és present en el nostre municipi des de fa molts més anys. Les primeres classes de Gimnàstica Rítmica es van començar a impartir com a activitat extraescolar de l’escola ara fa 25 anys (1993).

Verónica Jiménez, ex gimnasta i apassionada d’aquest esport, decideix reprendre les classes com a entrenadora de l’activitat extraescolar a Begues (anteriorment estava exercint d’entrenadora a un club de Gavà) l’any 2009. Tal va ser l’èxit del retorn de la Gimnàstica Rítmica al nostre municipi que amb una entrenadora no era suficient i l’any 2011 s’incorporà a l’equip tècnic la Irene Guevara, ex gimnasta i companya d’equip de la Verónica.

L’any 2013, amb l’ajuda d’algunes mares/pares, amb moltíssima il·lusió i amb la Vero i la Irene al capdavant del projecte, es fundà el Club Rítmica Begues com a entitat esportiva.

El primer any ja comptàvem amb 30 socis entre Escola i Competició i cada any en som més. Actualment, comptem amb més de  50 socis i tenim un equip tècnic de 5 entrenadores de Gimnàstica Rítmica i una professora de Dansa Clàssica.

Modalitats

Escola

Grups on entrenen els/les gimnastes d’iniciació i que s’orienten de forma lúdica com a activitat extraescolar. Aquest grup tindrà un horari d’entrenament de dues hores setmanals. Us oferim la possibilitat d’escollir entre dos dies a la setmana o un sol dia a la setmana.Grups on entrenen els/les gimnastes d’iniciació i que s’orienten de forma lúdica com a activitat extraescolar. Aquest grup tindrà un horari d’entrenament de dues hores setmanals. Us oferim la possibilitat d’escollir entre dos dies a la setmana o un sol dia a la setmana.

Competició

Grups on entrenen els/les gimnastes que competiran durant la temporada. Aquests grups estan dividits per edats. L’horari d’entrenament serà de 2 hores seguides, 3 dies a la setmana. Cap gimnasta podrà passar del grup d’escola al grup de competició si la seva entrenadora no ho considera oportú. Hi ha molts factors que determinen el canvi d’un grup a l’altra, en cas que es vulgui canviar a una gimnasta de grup les entrenadores parlaran primer amb les famílies i posteriorment amb la gimnasta.

Visita el nostre web per no perdre’t cap detall: www.clubritmicabegues.com

Camí Ral, 140, 1
08859 Begues

653 406 875 – 666 016 249

crbegues@gmail.com

Back To Top