skip to Main Content

Agrupació de cant coral que compta amb diferents seccions i grups d’edat

Presentació

La Coral Montau desenvolupa la seva activitat a Begues des de l’any 1979, havent esdevingut un important motor cultural i social del poble, realitzant activitats de caire formatiu, artístic i cultural orientades en especial a la música i el cant coral.

L’entitat col·labora, a més, en diferents activitats organitzades per l’Ajuntament, com ara la Diada de Sant Jordi, l’Aplec de Bruguers, la festa popular del Gegant Martí, la Diada de Catalunya, la Mostra d’Entitats i actes solidaris, com ara el Mulla’t per l’esclerosi múltiple.

Ens agrada afavorir un ambient cordial i un nivell musical que millori any a any, per gaudir de la música i atraure nous cantaires. I creiem que amb l’esforç de tothom es pot aconseguir.

Seccions

Cor infantil Montau

CoralMontau_Foto02

Giants Montau

CoralMontau_Foto10

Atelier Montau

CoralMontau_Foto07

Coral Montau d'adults

CoralMontau_Foto09

Normalment fem un assaig fix a la setmana i, segons la secció de la Coral, un parcial cada 15 dies. A més, organitzem intercanvis amb altres corals i colònies musicals d’assaig intensiu (una o dues a l’any), que serveixen també per millorar les relacions com a grup.

Funcionament

Tal com recullen els nostres estatuts, a la Coral Montau compartim una sèrie de principis i valors, així com uns drets i deures, encaminats al bon funcionament de la Coral i a la cohesió de tots els seus membres.

I, per descomptat, ens comprometem a no faltar als assajos, a repassar a casa i a col·laborar en tot allò possible!

Per organitzar-nos, ens reunim, com a mínim, una vegada a l’any en una Assemblea General, que té caràcter vinculant i que regula i coordina els projectes, l’economia i el funcionament en general de l’entitat.

Una Junta Directiva dirigeix, administra i representa la Coral, en un mandat de dos anys, que pot ser renovable.

Per afavorir la comunicació interna entre cantaires, fem servir el WhatsApp i el correu electrònic, i informem de les diferents actuacions de la coral a través d’altres xarxes socials. Els acords importants que es prenen a la Junta es comuniquen el més aviat possible i en les decisions importants, es demana l’opinió dels cantaires.

D’altra banda, els socis i sòcies de la Coral ens organitzem en comissions per portar a terme les tasques necessàries i la coordinació de les actuacions i diferents activitats en què col·laborem amb l’Ajuntament o amb altres entitats del poble.

Concerts i activitats
CoralMontau_Cartell09
CoralMontau_Cartell06
CoralMontau_Cartell08
CoralMontau_Cartell05
CoralMontau_Cartell07
CoralMontau_Cartell02
CoralMontau_Cartell03
CoralMontau_Cartell01
En viu

Plaça de l’U d’Octubre de 2017, 1
08859 Begues

670 542 647

coralmontau@gmail.com

Back To Top